Leden stemmen in met onderhandelingsakkoord Smurfit kappa

De afgelopen dagen hebben we jullie via de kaderleden gevraagd naar je mening over het onderhandelingsresultaat van de nieuwe cao. Ik kan jullie mededelen dat jullie met overgrote meerderheid voor het akkoord hebben gestemd!
Beste mensen, 

De afgelopen dagen hebben jullie je stem kunnen doorgeven aan de leden van de kadergroep of per mail aan mij als bestuurder, over het behaalde onderhandelingsresultaat tussen de vakbonden en jullie werkgever. Vandaag hebben we de balans opgemaakt en kan ik jullie mededelen dat de leden van CNV Vakmensen akkoord zijn met het voorgelegde resultaat en dat ook de leden van FNV voor hebben gestemd. 

Dit betekent dat er met terugwerkende kracht een cao tot stand is gekomen voor de bedrijven die vallen onder de cao van Smurfit Kappa Corrugated. De cao zal nu verder tekstueel worden uitgewerkt en daarna door mij en de collega van het FNV worden ondertekend, daarna zal hij worden aangemeld bij het ministerie en zal hij ook intern aan jullie beschikbaar worden gesteld. 

Jullie werkgever heeft toegezegd om de financiële afspraken uit het akkoord voor zover ze betrekking hebben op 2020 nog deze maand mee te nemen bij de uitbetaling van jullie salaris. 

Voor nu wil ik jullie goede dagen toewensen, en wil ik jullie bedanken voor jullie betrokkenheid bij de totstandkoming van deze cao want we hebben het toch met elkaar dit mooie resultaat bereikt! 

Vriendelijke groet, 
mede namens de kaderleden,

Hank Oomkes
bestuurder CNV Vakmensen
regio Groningen/Drenthe

T 06-5160 2057
E h.oomkes@cnvvakmensen.nl