Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Op 29 mei hebben leden zich uitgesproken over het eindbod van Saint Gobain-Abrasives. Een grote meerderheid van de leden heeft het eindbod afgewezen en is bereid om in beweging te komen voor een betere cao. CNV heeft daarom op 4 juni Saint-Gobain Abrasives een ultimatum gesteld.

Ultimatum

In het ultimatum eisen wij van Saint-Gobain Abrasives om in te gaan op de voorstellen die wij doen in onze voorstellenbrief. Saint-Gobain Abrasives krijgt tot aankomende vrijdag 7 juni 12:00 uur de tijd om zich te beraden en in te gaan op onze eisen. 

Acties

Komende tijd bereiden wij acties voor. Daarbij hebben wij jullie hulp nodig. Ben je bereid om mee te denken en te doen? Laat het dan aan ons weten. Samen staan we sterker! Houd je e-mail komende weken in de gaten voor actieoproepen en bijeenkomsten. Deel deze nieuwsbrief gerust met jouw collega's die geen lid zijn van de vakbond, zodat ook zij op de hoogte blijven van de vervolgstappen. Wil jouw collega lid worden? klik dan hier.

Cao online

Wil je alles over de onderhandelingen in dit cao-traject teruglezen, reageren of vragen stellen? Ga dan naar de cao-pagina. Klik hier voor de cao-pagina

Sharon van Boxmeer 
Bestuurder CNV
M: 06 2886 6512
E: s.vanboxmeer@cnv.nl 


l

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error