Onderhandelingen cao Trioworld gestart !

Op maandag 14 maart hebben we een eerste overleg gehad met Trioworld over de nieuwe cao. Tijdens dit overleg hebben we onze voorstellenbrief toegelicht en vragen beantwoord. Tot onderhandelen is het nog niet gekomen, maar dit zal op dinsdag 21 maart zeker wel het geval zijn. Dan hebben we namelijk weer een onderhandelingsronde gepland staan.

Bijgaand vinden jullie de voorstellenbrief die we hebben opgesteld naar aanleiding van de ledenvergaderingen. We beseffen ons heel goed dat deze bijeenkomsten hebben plaatsgevonden vóór de verschrikkelijke gebeurtenissen in Oekraïne. Dit heeft uiteraard impact op de onderhandelingen. Aan de andere kant blijven de prijzen hier in ons eigen land maar stijgen en wordt het leven voor iedereen duurder. Dat beseffen we met z’n allen heel goed en is ook leidend in dit cao overleg.

Meepraten op de cao-pagina

Op de cao-pagina i shte hele cao traject te volgen en kun je bij alle fases reageren (ook op anderen) en je vraag stellen aan de onderhandelaar of je collea's. Ga naar de cao-pagina en praat mee!

We houden jullie op de hoogte van het vervolg.

Mede namens kaderleden Ed Papot en John Koetsier en FNV Bestuurder Karin Boelens,

Ellen Jonker
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-50521057
E e.jonker@cnvvakmensen.nl

 

Downloads