Voorbereiding cao-onderhandelingen 2023 Stora Enso De Hoop

Eind april 2023 loopt de huidige cao bij Stora Enso De Hoop af. Met jullie werkgever hebben we inmiddels datums gepland waarop wij gaan onderhandelen. Wij hebben jullie input nodig voor de voorstellenbrief. Vul jij de enquête in? Zo kunnen we jou mening en wensen meenemen naar de onderhandelingstafel.

Vul de enquête in 

Jullie input voor het cao-traject is belangrijk! Op basis van jullie input komen wij tot een passende voorstellenbrief voor Stora Enso De Hoop. Door deel te nemen aan de enquête kun jij jouw stem laten horen. Klik hier om naar de digitale enquête te gaan. Ik ontvang graag jouw input uiterlijk 8 maart.  

Cao-onderhandelingen: 19 april, 9 mei en 23 mei 

Samen gaan we ervoor zorgen dat we op basis van jullie input komen tot een goede en passende voorstellenbrief voor het cao-traject van 2023. Wij vinden het belangrijk dat alle leden van Stora Enso De Hoop participeren in het cao-traject. Daarom gaan wij jullie goed op de hoogte houden tijdens het traject en zorgen we voor een tijdige uitnodiging voor een ledenvergadering. Wij hopen op jouw komst. 

Nieuwe CNV Vakmensen-leden

Het is belangrijk dat zich binnen Stora Enso De Hoop nieuwe leden aanmelden. Via deze weg willen wij jullie oproepen om jullie collega’s enthousiast te maken voor de vakbond. Hoe meer leden, hoe groter de inspraak bij de cao-onderhandelingen. Jouw werkgever legt meer gewicht in de schaal dan jij alleen. Als groep kun je het evenwicht herstellen.

Wij vragen jullie hierover in gesprek te gaan met collega’s. Ik begrijp dat dit lastig kan zijn. Een makkelijke opening kan zijn door aan jouw collega de vraag te stellen of hij of zij al lid is van een vakbond. Het gesprek zal dan vanzelf op gang komen en jij kunt het belang en de voordelen van een lidmaatschap op een laagdrempelige manier uitleggen. De voordelen van het lidmaatschap en de aanmeldlink vind je hier: www.cnvvakmensen.nl/werven en Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen. Tijdelijk het eerste halfjaar voor €20,23. 

Vragen of opmerkingen? 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je Gerben Cornelissen benaderen op de werkvloer of telefonisch of per e-mail contact met mij opnemen. Ook kun je reageren op de cao-pagina via Stora Enso| CNV Vakmensen.

Mede namens Gerben Cornelissen, 

Sharon  van Boxmeer, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2886 6512 / s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error