Uitslag stemming onderhandelingsresultaat Saint Gobain

Afgelopen vrijdag vond de ledenvergadering bij Saint Gobain Abrasives plaats. In deze vergadering werd een toelichting gegeven op het bereikte onderhandelingsresultaat en kon worden gestemd over dit resultaat. In deze nieuwsbrief de uitslag van de stemming.

In de vrijdag gehouden ledenvergadering werd een toelichting gegeven op het proces van de onderhandelingen over jullie nieuwe cao en het bereikte onderhandelingsresultaat werd toegelicht. Vervolgens was er ruimte voor het stellen van vragen en werd op bepaalde punten de inhoudelijke discussie gevoerd.

Het onderhandelingsresultaat vind je in de bijlage bij deze nieuwsbrief.

Uitslag stemming

De opkomst bij deze vergadering was hoog en dat laat zien dat jullie je betrokken voelen bij jullie arbeidsvoorwaarden; een mooie constatering.
Na de uitvoerige toelichting konden de aanwezige leden stemmen over dit resultaat. Ook waren er enkele leden die niet aanwezig konden zijn; zij hebben hun stem bij volmacht  uitgebracht.
Het resultaat van de stemming: unaniem voor het onderhandelingsresultaat.

Vervolg

De uitslag van de stemming is direct die middag aan jullie werkgever meegedeeld met het verzoek de wijzigingen in gang te zetten zodat alles bij de salarisbetaling van april as is aangepast.
Verder hebben we afspraken gemaakt over periodieke overleggen de komende tijd om elkaar op de hoogte te houden van actuele zaken.

Zoals in de ledenvergadering besproken, kom ik op korte termijn bij jullie langs om informatie te geven en om jullie eventuele vragen te beantwoorden.

Voor verdere informatie en/of vragen kijk hier!

Mede namens de kaderleden Liliane Kuhtreiber en Katleen Schepers,

 

Jeroen Bruinsma

Bestuurder CNV Vakmensen

E: j.bruinsma@cnvvakmensen.nl

M: 06 34497279




Downloads

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error