Update cao overleg Smurfit Kappa

Op 14 mei heeft de tweede onderhandelingsronde plaatsgevonden voor jullie nieuwe cao. Hierbij een korte update over deze dag.

Wij hebben van Smurfit Kappa een eerste reactie gekregen op de voorstellen die wij namens jullie hebben ingediend. Zoals wij hebben voorgesteld, is er vanuit Smurfit Kappa ook behoefte aan een langer durende cao. De insteek vanuit SK is ook een cao van twee jaar. Wat betreft de loonsverhoging, hier kunnen we nog niet veel delen. Dit punt ligt nog open op tafel en hier gaan we het op 28 mei verder over hebben.

Op ons voorstel over een werkgroep voor een cafetariaregeling is aangegeven dat dit bespreekbaar is. We hebben afgesproken dat we hier tijdens het volgende overleg dieper op in gaan welke ideeën we hier bij hebben.

Verder heeft Smurfit Kappa aangegeven dat andere punten uit onze voorstellenbrief bespreekbaar zijn en dat ze mee te willen denken over een oplossing voor punten die jullie hebben aangedragen.  

Op 28 mei staat de laatste onderhandeling gepland. We hebben er bewust voor gekozen om hierna geen nieuwe datum te plannen. We hopen dat we op 28 mei tot een resultaat gaan komen met elkaar wat we aan jullie voor kunnen leggen. Na 28 mei horen jullie weer van ons.

Rick Pellis
Bestuurder CNV
r.pellis@cnv.nl
06 5120 2994

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error