Smart Packaging Solutions leden zijn akkoord

In de zomerperiode hebben leden van CNV Vakmensen bij Smart Packaging Solutions kunnen stemmen over het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao. De leden van CNV Vakmensen hebben met een grote meerderheid ingestemd met het bereikte resultaat.

Hiermee is de nieuwe cao een feit. De afspraken van het onderhandelingsresultaat gaan in met terugwerkende kracht vanaf 1 april 2021 en de cao loopt tot 1 juli 2022. Het is een bijzondere tijd voor cao-onderhandelingen en bij veel cao’s is het lastig om afspraken te maken.
CNV Vakmensen is dan ook blij om deze onderhandelingen met jullie instemming af te ronden. Bedankt voor het uitbrengen van je stem en ook voor de opmerkingen en steun in het hele proces.

De afspraken
Na afsluiting van de cao ontvangen medewerkers een eenmalige uitkering van € 350,00 bruto bij het salaris. Daarnaast ontvang je met terugwerkende kracht twee loonsverhogingen, 1% vanaf 1 april en 1% vanaf 1 juli. Ook komt er een RVU-regeling tot 31 december 2022.  Volgend jaar ontvangen jullie 0,3% loonsverhoging per 1 april 2022. Rond die periode zullen we ook weer starten met de onderhandelingen voor een nieuwe cao.

Vragen en contact?
Heb je vragen over deze nieuwsbrief, je werk of de cao? Neem contact met mij op via: t.westerink@cnvvakmensen.nl.

CNV Vakmensen
Tamara Westerink, bestuurder
t.westerink@cnvvakmensen.nl