Uitslag stemming cao Huhtamaki

Jullie hebben gestemd over het onderhandelingsresultaat dat bereikt is met jullie werkgever. Lees hier de uitslag.

Uitslag stemming 

Naar aanleiding van het resultaat bij Huhtamaki is gevraagd te laten weten wat je ervan vindt en tijdens de ledenvergadering je stem uit te brengen. De ledenvergadering was goedbezocht en de uitslag is duidelijk, de CNV-leden zijn voor.
Bij FNV hebben de leden ook voor het onderhandelingsresultaat gestemd. Dank voor jullie stem en bedankt ook voor je komst naar de ledenvergadering op 18 juni 2024.

Vervolg

CNV en FNV hebben aan jullie nieuwe directeur laten weten dat jullie hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat. De looptijd van de cao is zoals jullie weten 1 jaar. Op 1 augustus 2025 loopt de cao af. Wij komen tegen die tijd weer tijdig bij jullie terug voor input voor de nieuwe cao na 1 augustus 2025.

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is het hele cao-traject te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl
Samen staan we sterker!

Tristan Westra
Bestuurder CNV
M: 06 4845 6854
E: t.westra@cnv.nl