Eerste onderhandelingsronde cao Huhtamaki: een update

Afgelopen dinsdag 28 mei vond de eerste cao-onderhandelingsronde met jullie werkgever plaats. De gesprekken waren constructief en efficiënt. En toch leverde het weinig zinnigs op.

Voorstellen werkgever 

Van Huhtamaki hebben we vrijdag 24 mei hun voorstellen op papier gekregen. Hierin staan veel verslechteringen. Deze tref je in de bijlage aan. Eerder hebben jullie al de voorstellen van CNV ontvangen.
In het gesprek hebben wij -CNV, FNV en Huhtamaki- onze voorstellen toegelicht. Daarna hebben we verkend waar we elkaar in kunnen vinden. Het werd duidelijk dat we er nog lang niet zijn. We gaan in de volgende ronde kijken of en op welke punten we tot elkaar kunnen komen. 

Vervolg op 3 juni 

We zullen op maandag 3 juni de gesprekken hervatten. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de voortgang en zullen we blijven streven naar een uitkomst die recht doet aan jullie belangen.

Heb je nog vragen

Mochten jullie in de tussentijd vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen staan we sterker en we blijven ons inzetten voor jullie belangen! 
Volg ons ook op de cao-pagina, waar je mee kunt praten en ook vragen kunt stellen. Ga naar de cao-pagina: Cao Huhtamaki | CNV

Tristan Westra, bestuurder CNV
M 06 4845 6854 
t.westra@cnv.nl

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error