Derde onderhandelingsronde cao Huhtamaki - update

Afgelopen maandag 10 juni vond de derde cao-onderhandelingsronde met jouw werkgever plaats. De gesprekken gingen deze keer om kwalitatieve afspraken zoals bijvoorbeeld het verbeteren van lagere functieschalen, de RVU-regeling en het uitbreiden van de sport-regeling. Het is helaas niet gelukt om jullie werkgever te bewegen om deze onderwerpen in de cao te regelen.

Daarom hebben we een vierde, laatste onderhandelingsronde ingepland. We zullen op donderdag 13 juni de gesprekken hervatten en hopen dat jullie werkgever bereid zal zijn om een goed resultaat met ons af te spreken.
Zodra het resultaat vaststaat, zal ik deze uiteraard aan alle CNV-leden doen toekomen. De leden hebben dan het laatste woord: het resultaat wordt door de leden goed- of afgekeurd.

Mocht je in de tussentijd vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen staan we sterker. De CNV blijft zich inzetten voor jouw belangen.

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is het hele cao-traject te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina

Tristan Westra
Bestuurder CNV
M: 06 4845 6854
E: t.westra@cnv.nl