Uitnodiging medewerkersbijeenkomst Vitrite 28-8-2024

Op 28 augustus 2024 houden CNV en FNV samen een medewerkersbijeenkomst voor de medewerkers van Vitrite bij Fletcher hotel Arneville - Middelburg. Deze bijeenkomst is ingepland naar aanleiding van alle perikelen rondom de uitbetalingen van de salarissen.
We nodigen jullie graag uit voor de medewerkersbijeenkomst op 28 augustus 2024
Op woensdag 28 augustus organiseren CNV en FNV een medewerkersbijeenkomst voor alle medewerkers van Vitrite Middelburg. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd naar aanleiding van het uitbetalen van de voorschotten van de salarissen in juli en de onzekerheid waarin jullie nu zitten. We gaan graag met jullie in gesprek over hoe het met jullie gaat, hoe het op de werkvloer gaat en hoe de komende periode er uit komt te zien. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om jullie zorgen te delen en jullie vragen te stellen. We hebben ervoor gekozen om op een externe locatie de bijeenkomst te organiseren zodat jullie de vrijheid voelen om jullie eerlijke verhaal te delen. Als vakbond zijn we er voor jullie en dat willen we jullie ook laten zien.

De bijeenkomst vindt plaats op:
28 augustus 2024
om:
16:00 tot 18:00
Locatie:
Hotel Fletcher Anneville-Middelburg
Buitenruststraat 22
4337 EH Middelburg

LET OP: er zijn meerdere Fletcher hotels in Middelburg. Fletcher hotel Anneville-Middelburg is de juiste.

Neem je collega's mee!
Iedereen is welkom, neem vooral je collega's mee ook al zijn ze geen lid van een vakbond. Het gaat immers om het belang van het bedrijf en van jullie als medewerkers. 

Mocht je een loonvordering willen instellen, meld je bij jouw vakbond
Mocht je ondanks dat de directeur heeft toegezegd alle salarissen te betalen, een loonvordering willen instellen om jouw achterstallige loon uitbetaald te krijgen, meld je dan bij de vakbond. Alleen als je je meld kan er een vordering worden ingesteld. 

Heb je andere zaken waarvoor je hulp kan gebruiken, geef dit ook aan bij jouw vakbond
De vakbond is er om jou te helpen, we kunnen naast het indienen van een vordering ook helpen bij het zoeken naar ander werk of een luisterend oor bieden. Samen kunnen we kijken naar een voor jou passende oplossing. Aarzel niet en neem contact met ons op!

Maak je collega lid!
Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar www.cnv.nl/werf-een-lid.


Meepraten en reageren
Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren, of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.
Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

Met vriendelijke groet, mede namens Sanaa Aberghaze bestuurder bij FNV,

Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
06 41636856
k.vandervoort@cnv.nl