Uitnodiging ledenvergadering YARA

Op donderdag 19 september is er om 13:00, 14:15 en om 16:00 een ledenvergadering samen met het FNV waarbij de werkgever is uitgenodigd om uitleg te komen geven over het eindbod voor de cao.
Op 2 september 2024 zijn er nieuwe onderhandelingen geweest voor de cao
Op 11 juli heb ik bericht dat de leden van CNV hebben ingestemd met het eindbod van Yara. Een deel van de leden van CNV was niet tevreden met het eindbod. Het FNV heeft niet ingestemd met het eindbod van de werkgever. Om FNV de ruimte te geven om verder te onderhandelen over de cao, heeft CNV de cao nog niet getekend. Op 2 september heeft FNV opnieuw onderhandeld over het eindbod. Hier is niets nieuws uitgekomen. De werkgever heeft het eindbod niet veranderd.

Op 19 september komt de werkgever uitleg geven over het eindbod
Omdat er geen nieuw eindbod is gekomen, is gevraagd aan de werkgever om het eindbod te komen uitleggen aan de leden. Omdat een deel van de leden van CNV niet tevreden was met het eindbod, zijn ook de leden van CNV welkom op 19 september. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om vragen te stellen aan de werkgever. Ik wil jullie op het hart drukken om deze vragen ook echt te stellen. Mocht je liever hebben dat een van de kaderleden of ik de vraag stel, mail dan je vraag naar : k.vandervoort@cnv.nl.

Wanneer:
Donderdag 19 september 2024
Om:
13:00 
14:15
16:00
Waar:
In het DLS-gebouw

CNV zal niet opnieuw stemmen over het eindbod
Omdat CNV voor het eindbod heeft gestemd, zal er geen nieuwe stemming plaatsvinden. FNV zal wel opnieuw gaan stemmen maar voor CNV geldt dit dus niet.

Meepraten of reageren?
Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren, of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.


Maak je collega lid!
Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar www.cnv.nl/werf-een-lid.

Met vriendelijke groet,

mede namens Rudy Harding en Iloy Duysserinck,

Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
M: 06 4163 6856
E: k.vandervoort@cnv.nl