Uitnodiging ledenvergadering over nieuwe cao en pensioen Villeroy & Boch

Eind mei 2024 hebben we elkaar gesproken wat betreft jullie wensen en eisen voor een nieuwe cao. Jullie hebben toen nadrukkelijk de wens uitgesproken dat er voor de zomer een nieuwe cao zou zijn.

We hebben ons best gedaan, maar dat is helaas niet gelukt. Op 17 september 2024 beginnen we dan eindelijk met de onderhandelingen voor een nieuwe cao. Op 3 oktober 2024 is ronde twee en op 15 oktober 2024 is er een eventueel derde ronde. 

Opfrissen en kennismaken

Inmiddels zijn we drie maanden en een zomervakantie verder. Ook heeft er bij het FNV een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Lex is met pensioen en Liza heeft onder ander dit traject van hem overgenomen. Liza wil graag even met iedereen kennismaken en ook willen we graag weten wat de stand van zaken nu is binnen Villeroy & Boch. We hebben afgelopen dinsdag 27 augustus 2024 met de directie periodiek overleg gehad, maar we willen het ook graag van jullie horen voordat we beginnen met onderhandelen. 

Pensioen 

Daarnaast hebben we 5 september 2024 pensioenoverleg en komen we na een lang traject hopelijk tot een resultaat. Jullie moeten natuurlijk wel stemmen over dit resultaat. Het is immers jullie pensioen. Ook dat willen we dus graag bespreken. 

Uitnodiging

Daarom nodigen we jullie van harte uit voor een gezamenlijk ledenvergadering op dinsdag 10 september 2024 om 13:30 uur én 15:30 uur in de Trefpunt.

Maak een collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar de website www.cnv-ledenwerven.nl.

Reageren of vragen?

Mochten jullie nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan vooral contact met ons op!
Op de cao-pagina Villeroy & Boch op onze website kun je altijd het nieuws over jouw cao-onderhandelingen teruglezen en reageren of vragen stellen. Ga naar jouw cao-pagina

Tot dan!

Mede namens Hans Bos, Marcel Franken en Liza van Nuysenburg,

Stijn Duursma
Bestuurder CNV 
M: 06-81 91 95 55 
E:  s.duursma@cnv.nl