Uitnodiging ledenvergadering nieuwe cao Thermo Fisher

Op 30 september 2024 loopt jullie cao af. Binnenkort beginnen we met onderhandelen over een nieuwe cao.

Op 9 oktober hebben wij de eerste onderhandelronde ingepland met de directie. Maar we beginnen uiteraard niet eerder voordat we met jullie, onze leden, hebben gesproken. Wat vinden jullie wat er in de nieuwe cao moet? We horen graag wat er speelt, wat er beter kan en wat jullie belangrijk vinden. 

Gezamenlijke ledenvergadering

Daarom houden CNV en FNV op 3 oktober aanstaande een gezamenlijke ledenvergadering om 14.30 uur in de kantine. Zorg ervoor dat er je er bij bent. Op die manier heb je inspraak in je nieuwe cao en dan kunnen we samen zorgen voor een goede nieuwe cao waar iedereen zich in kan vinden! 

Maak je collega lid!

De kracht van de vakbond is het collectief. Hoe groter de groep mensen die solidair met elkaar zijn, hoe groter de vuist die we kunnen maken naar de werkgever. De meest gegeven reden dat mensen geen lid zijn van de vakbond is dat het ze simpelweg nooit gevraagd is en dat ze er nooit over nagedacht hebben. Dus spreek je collega aan en heb het er met elkaar over! Ook voor jonge mensen of mensen die misschien geen Nederlands spreken is de vakbond belangrijk. Daarnaast heb je de maandelijkse contributie er zo uit en naast een goede cao heeft lid zijn van de vakbond nog meer voordelen, zoals bijvoorbeeld gratis juridische bijstand. Voor meer informatie, bezoek onze website Met jouw collega's staan we sterker. Nodig ze uit! | CNV

Reageren of vragen?

We houden jullie op de hoogte. Bij vragen kan je me altijd bellen, appen of mailen. Ik kijk er naar uit om jullie te zien op 3 oktober. 

Mede namens Mariska en Han,
Stijn Duursma, bestuurder CNV 
06 8191 9555 / s.duursma@cnv.nl