Toch eindbod cao Yara

Toelichting cao-resultaat Yara Sluiskil B.V. en Yara Vlaardingen B.V. in een gezamenlijke digitale bijeenkomst op woensdag 3 juli 2024 om 14.00 uur.

Na de gezamenlijke ledenraadplegingen van FNV en CNV van 15 mei 2024 en de informatiesessies van jullie werkgever, hebben wij 26 juni 2024 wederom cao-onderhandelingen gevoerd. Resultaat van de onderhandelingen is een eindbod waarover jullie kunnen stemmen. In dit resultaat is rekening is gehouden met de huidige marktontwikkelingen en de belangen van het bedrijf; een spanningsveld gezien ook jullie belang van behoud/verbetering van koopkracht. 

De belangrijkste punten op een rij ontvangen jullie hierbij in de bijlage.

Digitale bijeenkomst en stemming

Het resultaat willen wij graag aan jullie uitleggen. Dat doen we via een digitale bijeenkomst om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken. Dit is anders dan gebruikelijk. Vanwege de komende vakantieperiode is het niet mogelijk om op korte termijn fysieke bijeenkomsten te organiseren.

Je ontvangt woensdag 3 juli 2024 na de bijeenkomst nog een mail om te kunnen stemmen, dit kan tot en met 7 juli 2024,

Meepraten en reageren

Uiteraard kun je als je vragen hebt, altijd terecht bij je vakbondsbestuurder.

Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan.

Dit resultaat kon alleen tot stand komen, doordat onze kaderleden hierbij aanwezig waren. Juist omdat zij de praktijk kennen, konden we goed inschatten waar de grootste problemen waren en welke keuzes we moesten maken. 

Mede namens kaderleden Iloy Duysserinck, Rudy Harding en bestuurder CNV Kathelijne Van der Voort (k.vandervoort@cnv.nl/06-41636856).

Peter Vlaming
Bestuurder CNV
M: 06 53295256
E:  p.vlaming@cnv.nl

Downloads