Onderhandelingsresultaat Sociaal Plan Westlake: breng jouw stem uit

Afgelopen maandag hebben we in de goed bezochte ledensessies het onderhandelingsresultaat toegelicht. Dank voor de opkomst en de goede discussies. De puntjes zijn op de i gezet en het is nu aan jullie. In deze nieuwsbrief daarom de oproep: we hebben je stem nodig!

Het resultaat

In de eerdere nieuwsbrief hebben we de belangrijkste punten van het resultaat toegelicht, in de bijlage ontvangen jullie het volledige sociaal plan. Het resultaat waar we op uit zijn gekomen, is voor een heel groot deel overeenkomstig met de wensen vanuit de leden.

Geef je stem!

Zoals die nu is, leggen we het voor aan jullie. Tijdens de ledenvergaderingen is er volop ruimte geweest om de vragen die er leven te stellen. Nu is het aan jullie. Om te stemmen ontvang je een aparte nieuwsbrief met speciale stemoptie. Houd je mailbox dus in de gaten. En kijk goed naar de uitleg. Je kan je stem geven tot vrijdag 20 september 16:00 uur!

Via deze nieuwsbrief kan je kenbaar maken wat je van het resultaat vindt. De reactie zien wij graag voor 20 september 16:00 uur tegemoet.

Vragen? Of is je collega nog geen lid?

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Je cao online

Trouwens, op de cao-pagina kun jij 24/7 reageren op de cao-onderhandelingen, onze nieuwsbrieven of op elkaar. Hou altijd jouw cao-pagina in de gaten!

Vragen?

Neem gerust contact op!


Mede namens kaderlid Berthy Manuels,

Micky van Loon
bestuurder CNV
T. 06 28 86 65 96
E m.vanloon@cnv.nl