Nieuwe data financiële trainingen voor werknemers cao Metalektro

‘Pensioen in zicht & RVU uitgelegd’; in 1,5 uur helemaal bij! Een gratis online training over je pensioen. Is die op orde en kan je gebruik maken van de RVU-regeling? Ontdek de mogelijkheden met deze training georganiseerd door CNV, uitgevoerd door financieel experts.

Ben je met je pensioen bezig? Bijvoorbeeld omdat het moment dichtbij komt of omdat je het gewoon goed geregeld wilt hebben voor later. Of wil je eerder stoppen met werken en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Of je pensioen nou dichtbij is of nog ver weg, in deze training krijg je tips om je pensioen op orde te krijgen en/of te houden.

Onder andere de RVU (Regeling Vervroegde Uittreding) komt in de training aan bod. Wanneer kan je hier gebruik van maken en wat kan je ervan verwachten? Is het financieel wel een goed idee om hiervan gebruik te maken? Genoeg reden dus om je voor de training aan te melden. We organiseren de training nog 4x in 2024. De training is online in een veilige omgeving voor alle medewerkers die vallen onder de cao Metalektro.

Klik hier voor de data, tijden en om je gratis aan te melden voor de training.

Individuele hulp? Of een training op locatie?

Voor werknemers van de Metalektro sector is naast de trainingen ook individuele budgetcoaching kosteloos beschikbaar. Kijk voor het volledige aanbod onder ‘individueel’ op onze website.

Wil je een training met collega’s binnen de eigen organisatie? Of een sessie voor leidinggevenden om financiële zorgen bij medewerkers te herkennen en bespreekbaar te maken? Mail voor de mogelijkheden naar finvit@cnv.nl.

Namens Arthur Bot, bestuurder
Martijn Edelbroek
Relatie, Training en Advies