Leden Carglass stemmen in met het onderhandelingsresultaat

Tot gisteren konden leden hun stem uitbrengen over het onderhandelingsresultaat voor Carglass. De meerderheid van de stemmende CNV-leden heeft het onderhandelingsresultaat goedgekeurd. Hiermee is de nieuwe cao voor Carglass een feit. Bedankt voor jullie betrokkenheid en participatie in dit proces!

Evaluatie en onderzoek van de JUS- en TVT-regeling 

Na de vakantieperiode zullen de vakbonden en Carglass starten met de evaluatie en het onderzoek van de JUS- en TVT-regeling. Ook worden er datums geprikt voor het nieuwe cao-traject dat richting het einde van dit jaar zal starten. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van ontwikkelingen. 

Vind jij de cao van Carglass ook belangrijk? 

Om effectief jullie belangen aan de cao-tafel te kunnen behartigen, is het essentieel dat de vakbondsbestuurder goed op de hoogte is van wat er speelt op de werkvloer. Hiervoor hebben we kaderleden nodig. Wil jij direct bijdragen aan het cao-proces en opkomen voor goede arbeidsvoorwaarden voor jouw collega’s? Word dan kaderlid! Voor meer informatie kun je contact opnemen met de vakbondsbestuurder of kijk HIER.

Cao-pagina

De nieuwe cao zal op de cao-pagina worden geplaatst. Heb je vragen of wil je reageren? Bezoek dan de cao-pagina van Carglass om het hele cao-proces te volgen en mee te praten. Klik HIER naar de cao-pagina te gaan.

Wij bedanken iedereen nogmaals voor zijn inzet en betrokkenheid. Voor nu een fijne zomervakantie!

Sharon van Boxmeer
Bestuurder CNV
M: 06 28 86 65 12 / E: s.vanboxmeer@cnv.nl