Kaderleden gezocht!

Het is volop zomer maar de voorbereidingen voor de cao onderhandelingen in oktober zijn al begonnen. Om deze goed te laten verlopen zijn kaderleden hard nodig.

Nieuw kaderlid Wapenveld

Bert Wittingen heeft zich aangemeld als kaderlid. Bert is werkzaam in Wapenveld en zal samen met Johan Bosch deelnemen aan de cao onderhandelingen.

Nieuwe kaderleden gezocht

CNV zoekt nog nieuwe kaderleden werkzaam in Sassenheim, Ammerzoden, Amsterdam en in een ambulante functie. Als kaderlid ben je de schakel tussen het bedrijf AkzoNobel en de werknemers. Als je wilt neem je deel aan de cao onderhandelingen. Je kunt je kennis over wat er werkelijk in het bedrijf gebeurd inbrengen en invloed uitoefenen op de arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden. CNV ondersteunt je hierin met persoonlijke begeleiding, een scholingsprogramma en een onkostenvergoeding.

Wil je meer weten neem dan contact op met Andre Mulder, belangenbehartiger voor AkzoNobel namens het CNV. Te bereiken op 0681919869 of a.mulder@cnv.nl

Meepraten over jouw cao 

Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons weten. Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina van AkzoNobel kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao.Cao AkzoNobel | CNV Vakmensen - Chemie en Energie | CNV Vakmensen

Andre Mulder
Bestuurder CNV