Geef je op voor OR-verkiezingen VDL Nedcar

Bij VDL-Nedcar vinden binnenkort de verkiezingen voor een nieuwe Ondernemingsraad (OR) plaats. De OR is een belangrijk orgaan binnen de organisatie dat de belangen van medewerkers behartigt en een stem geeft in besluitvormingsprocessen. Daarom is het van belang om een sterke OR te hebben. Ben je nog werkzaam bij VDL Nedcar? Stel je dan kandidaat voor een plek in de OR. Je kunt je inschrijven als kandidaat tot uiterlijk 1 september.

Als lid van de OR kun je een actieve rol spelen in de vertegenwoordiging van de werknemers en praat je mee over de toekomst van het bedrijf. Voor meer informatie over de OR-verkiezingen en de inschrijvingsprocedure kun je contact opnemen met Frank Lasomer OR lid, tel 046-4896031 of f.lasomer@vdlnedcar.nl.

Niet meer bij Nedcar? Laat het dan weten
Je krijgt deze mail omdat je volgens onze gegevens nog steeds werkzaam bent bij VDL Nedcar. Is dat niet meer het geval? Heb je bijvoorbeeld een nieuwe baan, of ben je nog werkzoekennde? Of ben je met pensioen? Laat het ons weten. Je kunt via mijn CNV je gegevens aanpassen. Je kunt ook contact opnemen met CNV. Dat kan per mail (info@cnv.nl) of per telefoon (030-7511001). Dan kunnen we je status aanpassen, zodat je ook in de toekomst de nieuwsbrieven van CNV krijgt die voor jou van belang zijn.

Mede namens Frank Lasomer,

Ed Leunissen
E: e.leunissen@cnv.nl
M: 06-29023284