Digitale informatiebijeenkomst nieuwe pensioen PDN

De eerste stap naar jouw nieuwe pensioen is gezet. Na een intensief onderhandelingstraject van sociale partners (vakbonden en werkgevers) ligt er een concept-transitieplan. Daarover willen we je bijpraten tijdens een webinar op dinsdag 10 september 16.00 uur.

Webinar
De informatiebijeenkomst is voor alle deelnemers die bij PDN Pensioenfonds zijn aangesloten. In de bijeenkomst wordt onder andere toegelicht waarom er een nieuwe pensioenregeling moet komen en hoe dit eruit gaat zien.

Neem deel
Via onderstaande link kun je op 10 september aan het webinar deelnemen.  Tijdens het webinar kunnen via de chat vragen worden gesteld. Later zullen die in een Vraag&Antwoord-overzicht op de website van PDN terug te vinden zijn. Het webinar wordt opgenomen en kan later worden teruggekeken. Als er dan nog vragen zijn, bestaat (ook via website PDN) de mogelijkheid om schriftelijk te reageren. Deze vragen zullen dan ook toegevoegd worden aan de Vraag&Antwoord-lijst op de PDN-website.

De link naar het webinar: https://live.dutchwebinar.com/eerstestapnaarjouwnieuwepensioen/

Save the date: Ledenbijeenkomst 19 september, 19.00 uur (digitaal via Teams)
Na 10 september volgt een uitnodiging voor een ledenbijeenkomst op 19 september. Deze bijeenkomst is alleen voor leden, omdat net als in cao-trajecten de leden hun stem moeten uitbrengen over dit transitieplan. In deze bijeenkomst komen alle aspecten nog een keer aan de orde en kunnen uiteraard ook vragen gesteld worden. De stemming zal digitaal plaatsvinden. Daarover krijg je later nog een mail.

Meer weten?
Maak gebruik van alle informatiesessies, zodat je goed voorbereid je stem kunt uitbrengen. Wil je meer weten over de Wet Toekomst Pensioenen (Wtp)? Kijk dan op onze website. Dat kun je doen door HIER te klikken. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een flexibele en een solidaire regeling? Of wat is invaren? Antwoorden op deze en andere vragen kun je vinden op onze website. Ook kun je terecht op de pagina van PDN.

Ed Leunissen
Bestuurder CNV