VDL Nedcar nu vakantie en daarna aan de slag

Vakantie, ontspannen en opladen. Dat is wat nu voor de meesten van jullie geldt. Straks weer aan de slag, dan wordt er ook weer naar de toekomst gekeken. Hoe gaat die bij en voor VDL Nedcar eruit zien. Jullie directeur gaf op de valreep nog wat bemoedigende info over de komende ontwikkelingen.
CNV Vakmensen zal daar na de vakantie ook verder over in overleg gaan met jullie directie.

Toekomstverwachtingen VDL Nedcar
Jullie directeur gaf aan de vooravond van de bedrijfsvakantie nog een positief bericht mee over de verwachtingen voor komende periode. VDL Nedcar kan voor de komende maanden nog voldoende productie leveren en daarmee geeft dat ook een stuk rust voor jullie als werknemers, na alle berichten over het schrappen van opdrachten.

De kanttekening die wel moet worden gemaakt is dat voor de langere termijn nog wel het een en ander verder moet worden uitgewerkt en uitonderhandeld. Daar zal dan na de vakantie hard aan worden gewerkt.

CNV Vakmensen heeft met de directie van VDL Nedcar afgesproken, dat wij dan ook na de vakantie het overleg met de directie weer opstarten en daar samen praten over wat er komen gaat en wat dat voor jullie als werknemers kan betekenen. Ook dit is weer een positieve ontwikkeling, na een wat stroeve periode wordt nu weer gestart met het optimaliseren van de contacten tussen directie en vakbonden. Zo kunnen wij samen nog beter de belangen van jullie als werknemers en het bedrijf bespreken en afstemmen.

Inleveren verlof en terugvragen
CNV Vakmensen heeft bij de directie van VDL Nedcar aangedrongen dat medewerkers die eerder hebben ingestemd om verlofdagen (tot maximaal 3) in te leveren en deze alsnog weer terug willen krijgen, dit ook daadwerkelijk kunnen aanvragen.

Afspraak is dat ieder van jullie die dat wil een mailtje kan sturen naar jullie directeur HR mevrouw Truus Poels, e mail: t.poels@vdlnedcar.nl  

Geef aan haar je naam, personeelsnummer en het aantal dagen (maximaal 3 dagen) dat je wilt terugvragen door. Deze worden dan zonder verdere vragen of opmerkingen weer op je verlofsaldo teruggeboekt. Hier zal dan ook verder aan niemand bericht over worden gegeven. Mocht je hier vragen of problemen bij hebben, mail dat dan gerust naar mij.

Eigen forum voor VDL Nedcar
CNV Vakmensen heeft voor de medewerkers bij VDL Nedcar een eigen forum ingericht op www.Jeachterban.nl/vdl-nedcar
Maak hier gebruik van om vragen, opmerkingen en andere reactie op te plaatsen en informatie te delen.

Covid-19 is nog niet weg
Daarom ook vanuit CNV Vakmensen de nadrukkelijk oproep:

Houd je aan de regels en werk veilig voor jouw gezondheid, je collega’s en je thuisfront!

Deel deze nieuwsbrief met je collega’s en maak hen lid. Het 1e half jaar krijg je 50% korting! Samen maken wij het verschil, al 125 jaar!

Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!

Ron Smeets
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 11 55 94
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl