Update Sparck: ledenvergaderingen volgende week donderdag 3 november

Afgelopen dinsdag 25 oktober hebben wij rond half vijf 's-middags per e-mail van de directie begrepen dat zij akkoord kunnen gaan met de inhoud van de gestelde eisen.

De directie heeft tevens gemeld dat "hierin besloten ligt dat het huidige, in 2021 met de OR overeengekomen, sociaal plan per direct en geheel komt te vervallen".

Op basis van de melding van de directie hebben wij aangegeven dat wij voldoende reden zien de aangekondigde acties te gaan opschorten, totdat er een uitgewerkte sociaal plan tekst ligt, waarmee de leden kunnen instemmen. De uitgewerkte tekst ligt er op dit moment nog niet. Daar is meer tijd voor nodig. Zorgvuldigheid staat voorop.

Gesprek met directie

Op woensdagmiddag 26 oktober hebben wij gesproken met de directie. In goed overleg is afgesproken dat de komende dagen de definitieve sociaal plan tekst wordt uitgewerkt en opgesteld. Als het gaat zoals verwacht kunnen we dan volgende week woensdagochtend 2 november de definitieve tekst vaststellen, waarna we het aan onze leden kunnen voorleggen. We gaan onze uiterste best doen de definitieve sociaal plan tekst in de loop van woensdagmiddag 2 november voor jullie beschikking te krijgen.

Oproep ledenvergaderingen

Wij nodigen jullie hierbij alvast uit voor één van beide ledenvergaderingen op donderdag 3 november. In deze ledenvergaderingen zullen we de afspraken toelichten. Zoals altijd hebben onze leden daarna het laatste woord.

De ledenvergadering vindt plaats op;

Donderdag 3 november
Locatie: ‘Presto’
Tijdstippen: 14:45 uur en 16:15 uur

Het lukt door volle agenda's helaas niet nog eerder op de middag een bijeenkomst te houden.

We hopen jullie op donderdag 3 november allemaal te zien. Leden van beide bonden zijn welkom, maar ook eventuele geïnteresseerde niet-leden. Uiteraard hebben de leden van beide bonden stemrecht. Je hebt stemrecht als je op donderdag 3 november aantoonbaar lid bent van CNV of FNV.

Heb je nog vragen? Laat het mij weten.

CNV Vakmensen
Tristan Westra
M. 06 4845 6854
E. t.westra@cnvvakmensen.nl