Uitnodiging workshop 'Ontslagen, wat nu?'

Op dinsdag 24 september 2024 heeft de rechter het faillissement uitgesproken. Per 25 september 2024 zijn de arbeidsovereenkomsten opgezegd. In het kader hiervan biedt FNV de workshop 'Ontslagen, wat nu?' aan op 9 oktober 2024. Deze workshop is ook voor leden van CNV en niet-leden.
Allereerst veel sterkte in deze periode
Een faillissement gaat je niet in de koude kleren zitten, als vakbond zijn we er voor jou. We kunnen wellicht niet alles meteen oplossen maar we kunnen wel met je meedenken en je eventueel doorverwijzen als dat nodig is. 

De workshop 'Ontslagen, wat nu?' 

Je baan verliezen door middel van een faillissement kan veel impact hebben. Vele van jullie hebben jarenlang gewerkt bij Vitrite en hadden graag tot het pensioen willen blijven. Helaas is het anders gelopen en is het faillissement uitgesproken. Om jullie te ondersteunen in dit proces, heeft FNV een workshop 'Ontslagen, wat nu?' ontwikkeld. Deze workshop gaat over hoe het is om je baan te verliezen en hoe de vakbonden en andere instanties jou kunnen helpen in het zoeken naar een nieuwe baan. Er wordt ingegaan op hoe je jezelf kan presenteren en welke afspraken er staan in de cao over bijvoorbeeld opleidingsvouchers.

Wanneer: Woensdag 9 oktober 2024
Tijd: 12:30 - 14:30
Locatie: Kantine Vitrite

De bijeenkomst is voor iedereen
Iedereen werkzaam bij Vitrite is welkom bij deze informatiebijeenkomst. Verspreid de nieuwsbrief onder je collega's en zorg dat iedereen met interesse aanhaakt. 

Heb je andere zaken waarvoor je hulp kan gebruiken, geef dit ook aan bij jouw vakbond
De vakbond is er om jou te helpen, we kunnen ook ondersteunen bij het zoeken naar ander werk of een luisterend oor bieden. Samen kunnen we kijken naar een voor jou passende oplossing. Aarzel niet en neem contact met ons op!

Maak je collega lid!
Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar www.cnv.nl/werf-een-lid.

Meepraten en reageren
Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren, of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

Met vriendelijke groet, 

Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
06 41636856
k.vandervoort@cnv.nl