Start overleg regelingenboek Stork

Op 17 januari 2020 is het overleg over het regelingenboek van Stork gestart. Afgesproken werd om op dit moment inhoudelijk geen mededelingen te doen omdat er op een aantal punten nog nader moet worden overlegd voor meer duidelijkheid.

Wel is duidelijk dat wij als één van de vier aan tafel zittende bonden geen voorstellen voor wijziging of aanpassing hebben gedaan. Dit komt omdat wij van jou en andere leden bij Stork ondanks ons eerdere verzoek daartoe, geen reacties hebben gekregen. Dit betekent dat wij daarmee in feite alleen voorstellen van andere bonden kunnen ondersteunen. Dus, als je ideeën hebt over aanpassing van het regelingenboek in verband met ervaringen in de praktijk, dan hoor ik dat alsnog graag op korte termijn anders zijn wij domweg te laat.

Het leek mij goed om jou aldus te informeren. Binnenkort wordt het overleg bij Stork weer voortgezet.

Tot slot is het zo dat wij ook nog geen vervanger hebben voor Dinant Rohaan in de CNV Vakmensen delegatie bij Stork. Heb je ambitie om aan tafel mee te praten over de ‘dingen’ die bij Stork op de vakbondsagenda staan, stuur dan een bericht aan a.bot@cnvvakmensen.nl

Arthur Bot
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 44 51 90
E: a.bot@cnvvakmensen.nl