Sociaal Plan Qsil is rond, nu het vervolg

De collega’s van de FNV hebben een goed Sociaal Plan afgesloten bij Qsil. Dat betekent dat er vervolgstappen komen. Waarschijnlijk krijgen jullie de komende tijd individueel een gesprek met Qsil en een persoonlijke aanbieding die natuurlijk gebaseerd is op het Sociaal Plan.

Het is belangrijk dat je, als je een aanbieding krijgt of vragen hebt over je persoonlijke situatie, je die met een jurist kunt bespreken. Als lid van CNV vakmensen kun je ondersteuning krijgen van een jurist van CNV Vakmensen.

We hebben intern al afgesproken welke jurist de leden bij Qsil zal gaan ondersteunen, dat zal mw. Mr Judith Heckman – Engelage zijn.

CNV-Info

Als jullie contact met een jurist willen hebben, dan loopt dat in eerste instantie via CNV-info, bereikbaar op telefoonnummer 030-7511007 of per mail info@cnv.nl.
Bij CNV-Info zitten collega’s die bij jullie de benodigde stukken zullen opvragen en een aantal eerste vragen zullen stellen. De collega’s van CNV-info sturen dat dan door aan de jurist en zij zal jullie verder begeleiden.

Jan Kampherbeek
Bestuurder CNV Vakmensen
M: +31 6 5160 2022
j.kampherbeek@cnvvakmensen.nl