Sociaal Plan Bosch TT

Hierbij treffen jullie een update aan van de onderhandelingen voor het sociaal plan Bosch TT.

Afspiegeling

Op 14 juni hebben we jullie werkgever gesproken over zijn voorgenomen reorganisatie.
Tijdens de kantinesessie en nadien via mail hebben jullie ons gevraagd hoe de afspiegeling verloopt, wetende dat werkgever onderscheid maakt tussen de huidige en de toekomstige business.

Deze vraag is basaal omdat de wijze waarop Bosch de reorganisatie wil inrichten, gebaseerd is op deze knip in de business. Dit punt wordt nader besproken door Bosch met de OR. Naderhand zullen wij worden geïnformeerd over de uitkomsten van dat gesprek. We hebben Bosch verzocht jullie ook daarvan op de hoogte te stellen.

Eerste reactie op concept sociaal plan

In afwachting van deze uitkomsten hebben we Bosch wel reeds voorzien van onze eerste reactie op het concept sociaal plan dat we van Bosch hebben ontvangen. Wat de gezamenlijke bonden meteen opviel, is dat Bosch een correctiefactor bij de ontslagvergoeding voorstelt die wat ons betreft zeker ontoereikend is. Naast dit punt hebben we nog andere zaken benoemd die werkgever heeft genoteerd en waar hij de volgende keer bij ons op terugkomt.

De volgende keer is over een paar weken. Op 5 juli trekken we de dag uit om samen met Bosch verder van gedachten te wisselen over de voorgenomen reorganisatie en een passend, adequaat sociaal plan.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!



Mede namens CNV Vakmensen
Ayan Ozkan (CNV onderhandelingsdelegatie-lid

Arjan Huizinga, bestuurder
M 06-51 60 20 32
Ea.huizinga@cnvvakmensen.nl

Heb je vragen of opmerkingen?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error