Ruimtes gereserveerd voor bijeenkomsten Fokker Elmo

Als vakbondsvertegenwoordigers willen wij opnieuw met jullie van gedachten wisselen over het conflict dat wij hebben met je werkgever over de hoogte van de ‘blijf bonussen’, nadat jouw werkplek verhuisd is.

Omdat er intussen al een aantal mensen werkzaam zijn in Papendrecht houden we twee bijeenkomsten en nodigen jullie uit voor een:

  • Spreekuur locatie Hoogerheide
    donderdag 29 juni van 11.30 uur tot 14.30 uur in het experience center, tijdens de lunchpauze. Dan kan de avondploeg ook aanhaken rond 14.00 uur. Dezer ruimte is inmiddels gereserveerd.
  • Spreekuur locatie Papendrecht
    vrijdag 30 juni zijn we er van 11.30 tot 14.30 uur, tijdens de lunchpauze. Inmiddels is de ruimte gereserveerd in het hoofdkantoor in kamer 00.13. Stukje lopen tussen de middag, dat mag geen reden zijn om niet te komen, bezoek vooral de bijeenkomst.

We staan klaar voor jullie vragen en opmerkingen, zullen jullie bijpraten over de stand van zaken en hoe we verder gaan met deze kwestie

Reactie van bestuursvoorzitter GKN Aerospace

Zoals jullie weten, hebben we de chairman of the board van GKN Aerospace, de baas van de Fokker directie in Nederland een mail gestuurd om met ons een oplossing te vinden voor het conflict door met hem in overleg te gaan. Inmiddels hebben wij daar een niet geheel onverwachte reactie op ontvangen. Hij staat volledig achter het leiderschapsteam van GKN Fokker in Nederland en vertrouwt op hun capaciteiten bij het bepalen van de beste manier om vooruit te komen voor de medewerkers en het bedrijf. En vraagt ons om alsjeblieft rechtstreeks in gesprek met de Raad van Bestuur van Fokker Nederland te blijven over alle personeelsgerelateerde zaken.

Geen beweging!

De stand van zaken is duidelijk. We zijn weer terug bij af. Hij verwijst ons terug naar jullie directie in Nederland. En daar zit nog geen beweging in de zaak. Je werkgever blijft wél hameren op de slechte bedrijfsresultaten. Wij denken dat deze slechte resultaten vooral aan het management zelf te wijten is, omdat zij niet over de brug komen en er daarom mensen gaan lopen en/of minder gemotiveerd zijn. We bereiden vervolgacties voor, omdat er nog steeds geen uitzicht is op een billijke en gelijkwaardige blijfpremie.

Tot ziens tijdens de spreekuren!

Als je niets te maken hebt met de verhuizing van Helmond of Hoogerheide, maar je hebt wel vragen over deze kwestie of andere onderwerpen, dan ben je uiteraard ook welkom.

Samen staan we sterk! Nog geen lid en wel aan willen sluiten bij de vervolgacties? En even langskomen tijdens het spreekuur.

Maak je collega lid van de vakbond

Zet dit bericht door. We hebben elkaar straks hard nodig. Samen staan we sterk! Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Zonder leden geen cao. Nieuwe leden betalen slechts 20,23 euro voor de eerste 6 maanden. Ze kunnen lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Arthur Bot, bestuurder CNV
a.bot@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error