Nieuwsbrief Wärtsila

Op donderdag 27 juli hebben wij een kort overleg gehad met het management over stand van zaken bij het bedrijf. In het vorige najaar werd al afgesproken om in de loop van 2023 met elkaar de actuele situatie te bekijken.

Geen reorganisaties

Om kort te gaan gaat het volgens het management op dit moment redelijk en staan er geen reorganisaties op stapel. Dit betekent dat er geen urgentie is om alsnog aan de slag te gaan met overleg over een sociaal plan omdat het vorige sociaal plan is afgelopen. Wij beschouwen dit als goed nieuws en het leek ons daarom ook goed om met jullie te delen.

Vergoedingen tegen het licht

Tot slot hebben wij aan het management laten weten alle vergoedingen inclusief winstdeling bij Wärtsila opnieuw tegen het licht te willen houden om na te gaan in hoeverre deze afspraken nog actueel zijn te noemen.
Afgesproken is dat wij daarom de laatste versie van het handboek met alle regelingen toegestuurd zullen krijgen ter beoordeling. Uiteraard horen wij het graag als daar vanuit jullie ook vragen, opmerkingen of commentaar op is/over zijn, dan kunnen wij dat meenemen in onze reactie.
Je kunt reageren door middel van een email naar a.bot@cnvvakmensen.nl.

Maak je collega lid van CNV Vakmensen

Het is de tijd dat werknemers meer invloed krijgen, maar dan moeten er meer werknemers lid worden. Op dit moment is een zeer aantrekkelijk aanbond om lid te worden maar ook voor jou om iemand lid te maken! Het nieuwe lid betaalt voor de eerste 6 maanden totaal maar €20,23 en jij krijgt als aanbrenger een waardebon van €20,00!
cnv-ledenwerven.nl

Voor nu wensen wij eenieder nog een mooie zomerperiode toe.

Arthur Bot
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2044 5190
E a.bot@cnvvakmensen.nl