Invullen enquête cao Metalektro

Begin augustus hebben jullie van ons een splinternieuwe cao-krant ontvangen met het oog op de komende onderhandelingen voor een nieuwe cao met werkgevers van FME. Omdat het vakantietijd is, kan het zijn dat jullie geen tijd hebben gehad om deze enquête in te vullen. Vandaar deze nieuwsbrief.
Lees deze krant goed en laat ons weten wat jullie vinden van de cao voorstellen zoals wij die voornemens zijn te maken. Het gaat immers om jullie salaris en allerlei andere belangrijke arbeidsvoorwaarden. Reageren kan op www.jeachterban.nl/metalektro.

Ook vind je daar de enquête. Door die in te vullen maak jij gebruik van jouw recht op medezeggenschap als lid van CNV Vakmensen.

Je kunt ook hier klikken om gelijk naar de enquête te gaan.

Tot slot is het handig om te controleren via MijnCNV of jouw e-mailadres nog correct is. Gebruik je een werk e-mailadres zoals naamlid@naamwerkgever.nl? Controleer dan of de mails afkomstig zijn van @cnvvakmensen.nl niet in jullie spamfilter komt. Wij hebben gemerkt dat onze berichten niet zelden bij betreffende werkgever in de spamfilters terechtkomen. Gebruik je een privé e-mailadres, controleer dan ook je spamfilter op toegang voor berichten van cnvvakmensen.nl zodat je adequaat geïnformeerd blijft over de ontwikkelingen aan het cao front.

Rest ons een ieder nog een mooie zomer toe te wensen.

Namens CNV Vakmensen,
Arthur Bot, bestuurder