Functiewaarderingstraject GeesinkNorba

Binnen jullie bedrijf is gekozen voor een functiewaarderingstraject. Een ISF traject. Jullie hebben inmiddels de nieuwe functie omschrijven en indeling ontvangen. Het nieuwe loongebouw, wat hieraan gekoppeld is inmiddels gepubliceert.
Ik heb jullie HR manger verzocht met mij ingesprek te gaan over het gelopen traject en de uitkomsten te delen, zodat ik deze kan laten controleren door een functiewaarderingspecialist van CNV Vakmensen. Daarnaast heb ik gevraagd duidelijkheid te geven over het nieuwe loongebouw en de twee verschillende versies die zijn gepubliceerd.
Ik kan mij voorstellen, dat wanneer er onvoldoende betrokkenheid is bij dit soort trajecten vanuit jou als werknemer, dit mogelijk kan leiden tot veel vragen.
Ik ga mijn uiterste best doen op zeer korte termijn veel vragen te stellen namens jullie en ook met antwoorden te komen, zodat de dingen duidelijker zijn. Waarom zijn bepaalde keuzen gemaakt? Wat betekend dit dan voor mij? Hoe zit het met mij salaris en klopt dit dan wel?

Zodra ik meer duidelijkheid heb, zal ik jullie uitnodigen voor een ledenbijeenkomst om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden en nog openstaande vragen mee te nemen.

Mocht je nu al vragen hebben of opmerkingen, aarzel vooral niet en stel deze aan mij. Je mag dit telefonsich doen of via de mail.

Vriendelijke groet,

Jacqueline Twerda
Bestuurder CNV Vakmensen

j.twerda@cnvvakmensen.nl / 06 23 00 62 14