Cao Metalektro: geef jouw stem over het akkoord!

Na een zeer moeilijk en langdurig cao traject, met veel acties en stakingen is er op 1 februari eindelijk een principe-akkoord afgesproken. Dit akkoord leggen wij nu aan jullie voor.

Onze leden hebben aangetoond een lange adem te hebben. Dankzij die lange adem en mét elkaar hebben we dit bereikt. In de bijlage sturen we de cao-krant mee. Daarin lichten we de belangrijkste punten van het akkoord toe. Het is belangrijk om te weten waar je je stem precies over geeft. Leden ontvangen deze krant uiterlijk 18 februari ook per post.

Stemmen
Iedereen mag stemmen. Ook werknemers die geen lid zijn. Stuur deze mail dus ook door aan al je collega's. Wij willen namelijk van alle werknemers horen hoe over dit akkoord gedacht wordt.
Voor het echte eind-resultaat tellen we natuurlijk alleen de stemmen van onze leden. Dat is het recht van de leden. De cao sluiten we af voor alle werknemers, maar de leden bepalen onze inzet, ons beleid en hebben het laatste woord!

Ook kun je vragen stellen, opmerkingen maken of een discussie starten op Je Achterban, jouw online community. Na de stemming kom je automatisch op Je Achterban terecht.

KLIK HIER OM TE STEMMEN


Downloads