Zelf sleutelen aan je loopbaan

Je bent ongetwijfeld ooit begonnen in de Metalektro omdat je enthousiast bent over het vak. Maar kijk vooral ook eens verder vooruit. Waar wil je naartoe? Houd je dit werk nog vol tot aan je pensioen? Ga jij nog elke dag fluitend naar je werk?

Om met plezier en gezond aan het werk te blijven tot aan je pensioen, is het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen. Door alle snelle veranderingen is dat niet eenvoudig en kan je misschien wel wat ondersteuning gebruiken. De coaches van CNV Vakmensen kunnen je hierbij helpen. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelplan, informatie te geven over de sector en verdwijnberoepen, de juiste cursus of opleiding voor jou te vinden en andere zaken waar je misschien tegenaan loopt.

Leervoucher
Je haalt meer uit je talent als je er zelf richting aan geeft. Bijvoorbeeld met loopbaan coaching of door een opleiding te volgen. Om dit te stimuleren, zijn er ontwikkelvouchers ter beschikking gesteld ter waarde van €1500.

Je mag zelf weten hoe je deze voucher inzet voor jouw loopbaan en hoeft dit, wanneer je dat niet wilt, niet te overleggen met je werkgever. Zodat jij zelf kunt sleutelen aan jouw loopbaan en het beste uit jezelf kunt halen.

Voor wie?
Alle werknemers die vallen onder de cao Metalektro!

Hoe kun je de voucher aanvragen?
Stuur een e-mail naar info@jamesloopbaan.nl met daarin jouw:

  • volledige naam
  • adresgegevens
  • telefoonnummer
  • werkgeversgegevens
  • De coach van CNV Vakmensen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.