Uitnodiging ledenvergadering Fokker Service en Techniek

In het overleg met je werkgever is in de afgelopen periode gesproken over een aantal wijzigingen in het regelingenboek. Verderop in dit bericht kan je met twee linken deze wijzigingen zelf lezen. In verband met mijn vakantie zullen de collega’s Jan Meeder en Jan Wit van FNV mij waarnemen.

We nodigen jullie uit voor de ledenvergaderingen die worden gehouden te:

  • Hoogerheide: dinsdag 20 juni 2023 om 14.30 uur in de kantine van Hal 3. Hierbij zal bestuurder Jan Meeder aanwezig zijn.
  • Hoofddorp: dinsdag 20 juni 2023 om 14.00 uur. Leden werkzaam op locatie Schiphol kunnen naar deze locatie komen. Hier zal bestuurder Jan Wit aanwezig zijn.

Jullie regelingenboek was aan actualisatie toe. Daarom hebben wij langdurig overleg gehad met jullie directie. Het handboek is leesbaarder gemaakt en heeft ook een aantal verbeteringen opgeleverd. De belangrijkste wijzigingen staan in de volgende linkjes in Excel-bestand en Pdf-bestand. Tijdens de ledenvergadering geven we daar graag een toelichting op.

Het gehele herziene regelingenboek met de nieuwe naam “People & Culture Navigator” is te vinden op het intranet Anthony onder de knowledge base People & Culture.

Stemmen over wijzigingen

We vragen jullie om je stem uit te brengen over het geactualiseerde handboek. Hierbij gaat het om je stem te laten gelden over alleen de wijzingen die in de bestanden staan. Je kunt je stem niet laten gelden over regelingen die niet gewijzigd zijn. Het kan zijn dat je met sommige bestaande regelingen niet helemaal eens bent en waar je mogelijk opmerkingen op hebt. Geef dit dan aan op het bijgaande stemformulier. Neem alles goed door. Vul het stemformulier in en lever het in na de toelichting tijdens de ledenvergadering. Mocht je de ledenvergadering niet kunnen bezoeken, laat dan ieder geval je stem gelden vóór 28 juni 2023 met behulp van een reactie op dit mailbericht.

CNV Vakmensen
Arthur Bot, bestuurder
E: a.bot@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je vragen of opmerkingen?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error