Uitnodiging actievergadering FTNON

Op dinsdag 24 november hebben we nog een laatste poging gedaan om met jullie werkgever in gesprek te komen voor een sociaal plan. We hebben dringend verzocht om het eindbod in te trekken. Jullie werkgever is echter niet bereid om met ons in gesprek te gaan over een sociaal plan. Naar aanleiding hiervan gaan CNV Vakmensen en FNV volgende week een actievergadering houden.
Tijdens de laatste ledenvergadering is het eindbod van de werkgever met jullie besproken en ter stemming gebracht. Er is duidelijk naar voren gekomen dat dit eindbod onvoldoende is en de schade van deze reorganisatie niet dekt. De bestuurder heeft tot op heden alle formele gesprekken over de inhoud van het sociaal plan afgehouden. Hij heeft zich totaal niet bereid getoond om met ons in gesprek te gaan over de sociale gevolgen voor het personeel. Dit betekent dat we met praten niet meer verder komen en uitonderhandeld zijn.

Actievergadering
Volgende week maandag 30 november staat er een actievergadering gepland. Een actievergadering wordt ook wel een driekwartvergadering genoemd. Een driekwartvergadering wil zeggen dat 75 procent van de aanwezige leden op de ledenvergadering voor actie moet stemmen, waarbij werkstaking niet uitgesloten is. Als 75 procent vóór acties stemt, zullen we het gaan hebben over onze standpunten en mogelijke acties richting de werkgever.

Het is dus heel belangrijk dat je als lid komt en jouw stem uitbrengt.

Uitnodiging actievergadering
Wegens de RIVM maatregelen wordt deze vergadering digitaal gehouden via MS Teams.
Datum: Maandag 30 november 2020
Tijd: 19:00 – 20:00 uur

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Vragen/opmerkingen?
Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact met ons op.

Deze brief wordt ook per post verzonden.

Rick Pellis, bestuurder CNV Vakmensen, M: 06 51 20 29 94
Agnes van der Schuur, bestuurder FNV Metaal, M: 06 46 60 45 09