Tweede stakingsoproep VDL Nedcar

Afgelopen maandag hebben jullie een zeer duidelijk, belangrijk en indringend signaal aan jullie werkgever afgegeven. Tot op dit moment heeft jullie werkgever daarop nog geen reactie gegeven. Daarom roepen we jullie op om op woensdag en donderdag ook het werk neer te leggen.
STAKINGSOPROEP



Beste leden, medewerkers van VDL Nedcar,

Blijkbaar was ons signaal van afgelopen maandag en dinsdag niet voldoende voor jullie directie om met ons aan tafel te gaan en afspraken te maken over de aanvullende afspraken in het sociaal plan.
Op de bijeenkomst maandag vroegen wij jullie of jullie bereid waren aan deze eerste actie een vervolg te geven. Daarop kwam een luid en duidelijke instemming van jullie kant.

Verlenging
Daarom roepen we jullie op, aansluitend aan de eerste 2 dagen, om ook op woensdag en donderdag het werk neer te leggen. Mocht het nodig zijn dan volgt een vervolgoproep weer snel. Houd je mail de komende tijd goed in de gaten.

Stakingsformulieren
De stakingsformulieren vallen vandaag of morgen bij jullie op de deurmat. Neem het formulier woensdag mee naar de registratieplaats en lever het in. Mocht je (nog) geen formulier ontvangen hebben dan kom gewoon langs. Er zijn nog voldoende blanco formulieren aanwezig die je ter plekke nog kunt invullen.

Stakingsregistratie

Kom woensdag naar:

plaats : Holtum op de Holtummermarkt

tijd: 9.00 tot 10.30 uur.


Hier vindt alleen de registratie plaats, er zijn verder geen toespraken en er is geen catering aanwezig.
Dus na de registratie kun je huiswaarts keren.


In de hoop dat de directie onze signalen nu wel gaat oppikken.....

Alvast bedankt voor jullie inzet!

Namens Will Kroonen, Frank Lasomer en de kadergroep CNV,

Jeroen Bruinsma
Bestuurder CNV Vakmensen
tel: 06-34497279
email: j.bruinsma@cnvvakmensen.nl