Toelichting Sociaal Plan Hitachi in Oosterhout

Vakbondsleden in Oosterhout hebben de bonden FNV en CNV gevraagd om (naast schriftelijk) ook fysiek toelichting te geven op het sociaal plan rond de reorganisatie van Hitachi. Daarom organiseren we ook daar een ledenvergadering. Het is belangrijk dat je jezelf goed informeert!

Tijdstip
We kunnen nog geen exacte locatie geven want het vergt begrijpelijkerwijs nog enige voorbereiding voor werkgever vanwege de coronamaatregelen, maar het zal op of zeer dicht bij de werklocatie zijn en in ieder geval op 13-7 om 15 uur in de middag in Oosterhout plaatsvinden. Hou de nadere berichtgeving vanuit bonden en/of Hitachi in de gaten! We hopen onze leden in Oosterhout daar te kunnen begroeten!

Stemming
We willen jullie nog even attenderen op de stemming over het sociaal plan. Die loopt tot en met 15 juli om 17 uur. Het sociaal plan zelf en een uitgebreide toelichting vinden jullie in onze vorige info: https://www.cnvvakmensen.nl/caos/metalektro/nieuws/sociaal-plan-hitachi-onderhandelaarsakkoord

Vragen/opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen over het sociaal plan ? Bel of mail vooral je bestuurder Michiel Wallaard via m.wallaard@cnvvakmensen.nl of 06-20471892.