Stemming sociaal plan Bosch TT

Breng je stem uit over het sociaal plan Bosch TT!

Op 5 juli 2023 hebben cao-partijen onderhandelingen gevoerd over een sociaal plan bij Bosch TT. Deze onderhandelingen hebben geleid tot een onderhandelingsresultaat. In de afgelopen dagen hebben cao-partijen overeenstemming bereikt over de redactie van het sociaal plan. Er is nog geen handtekening gezet waardoor je nu de definitieve versie in concept ontvangt in de bijlage van deze nieuwsbrief. Op donderdagmiddag 13 juli en vrijdagmiddag 14 juli is het personeel in de gelegenheid gesteld om in een bijeenkomst met vakbonden uitleg te krijgen over het sociaal plan en hierover vragen te stellen. Nu wordt het sociaal plan in stemming gebracht.

Breng jouw stem uit!

Leden van CNV Vakmensen ontvangen een aparte nieuwsbrief waarmee zij hun stem uit kunnen brengen. Stemmen is mogelijk tot en met woensdag 19 juli2023, 24.00 uur.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar www.cnv-ledenwerven.nl.

Mede namens Ayan Ozkan (CNV onderhandelingsdelegatie lid),

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2032
E a.huizinga@cnvvakmensen.nl


Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error