Stakingsoproep regio Venlo 12 februari 2021

We roepen iedereen op om 24 uur te staken in Blerick. De onderhandelingen over een nieuwe Metalektro cao zijn stukgelopen. De vakbonden vragen geen goude bergen. We houden rekening met de bijzondere omstandigheden waarin we zitten. Bijgaande stakingsoproep zal vandaag per post naar jullie verstuurd worden te samen met een gepersonaliseerde stakingsformulier en een raamposter.
Locatie:
Sportpark ‘t Saorbrook

Baasdonkweg 25 te Blerick
Van 09.00 uur tot 12.00 uur

Kom in actie!
Al een paar duizend vakbondsleden hebben het werk neergelegd uit protest tegen de houding van FME-werkgevers. Binnenkort ontvang jij ook een stakingsoproep om mee te doen met ons protest tegen FME-werkgevers. Actievoeren is helemaal ‘coronaproof’ georganiseerd, veiligheid staat voorop.

Om FME-werkgevers op andere gedachten te brengen moet ook jij als lid dus actievoeren, omdat we het aan de cao-tafel (weer) niet voor elkaar krijgen. Je ontvangt daarvoor op tijd een stakingsformulier en veiligheidsinstructies.

Bekijk hier het filmpje Acties Metalektro in coronatijd.

#Corona is geen excuus
Voor de zoveelste keer op rij geven FME-werkgevers dus niet thuis terwijl het in de sector helemaal zo slecht niet gaat als dat zij doen voorkomen. Sterker nog, steeds meer werkgevers in de metaal laten weten dat het enorm aantrekt en men het nauwelijks bij kan benen.

Meer weten? Kijk op www.cnvvakmensen.nl/coronaisgeenexcuus

Online webinar
Op donderdag 18 februari 2021 om 19.30 uur organiseert CNV Vakmensen voor alle leden die werkzaam zijn in de Metalektro een online webinar over het hoe en waarom wij actievoeren. Reserveer dit moment alvast!

Je vindt alle informatie over het webinar binnenkort op www.cnvvakmensen.nl/cao-traject-metalektro

CNV Vakmensen
Robert Wonnink, bestuurder
E actie@cnvvakmensen.nl
T 030 7511450

Downloads