Stakingsoproep Metalektro Zwolle 6 en 7 april 2021

De afgelopen weken heb je in onze nieuwsbrief kunnen lezen dat er nog steeds geen beweging is in het overleg over jouw cao. Daarom gaan we door met staken voor een fatsoenlijke cao. De vakbondsleden bij 5 grote bedrijven in en om Zwolle gaan daarom aanstaande dinsdag en woensdag staken.
We vragen jou als lid van CNV Vakmensen om mee te doen. We willen laten zien dat de medewerkers de acties van de bonden steunen en samen met de bedrijven in de regio (Scania, Broshuis, Wartsila, Quantiparts en IJssel Technology) opstaan voor hun cao. In estafette blijven we staken tot er een goede nieuwe cao ligt. Week in week uit wordt er gestaakt bij Metalektro bedrijven in het hele land. Daarom doen we ook een beroep op jou en je collega's. Heb je collega's die nog niet op de hoogte zijn van de staking of nog geen lid zijn ? Praat erover of zet het in de groepsapp ! Samen staan we sterker !

Wat:                                    48 uurs staking van 6 april 06.00 uur tot 8 april 06.00 uur
Waar:                                  Parkeerterrein IJsselhallen, Rieteweg te Zwolle
Inschrijving stakers:            dinsdag 6 april van 9.00 tot 11.00 uur

Vorige week heb je van ons een geel stakingsformulier per post ontvangen. We vragen je om deze thuis te ondertekenen en onderaan in te vullen welke dag(en) je staakt. Dit stakingsformulier overhandig je persoonlijk op de inschrijvingslokatie bij de registratiekassa. Zoals je inmiddels gewend bent moet je in de auto blijven zitten, het is tenslotte een drive-thru stakingsstraat. Ook met een ander vervoermiddel ben je welkom, maar houd afstand van elkaar en van onze medewerkers. Het is erg belangrijk voor ons allen om het virus onder controle te houden en te zorgen dat er geen contactmomenten zijn. Uiteraard volgen wij hierbij nog steeds nauwgezet het advies op van het RIVM. Ook nu zijn er geen sprekers, koffie e.d. We vragen je direct na inschrijving het terrein te verlaten.

Leden en nieuwe leden die geen stakingsformulier thuis hebben gekregen, kunnen bij de registratiekassa een blanco formulier invullen. Ook niet-leden kunnen uiteraard meestaken.
We hopen je te zien dinsdag !

Met vriendelijke groet,
Ellen Jonker en Rick Pellis
bestuurders CNV Vakmensen
Ellen: 06-50521057 - Rick: 06-51202994
e.jonker@cnvvakmensen.nl en  r.pellis@cnvvakmensen.nl