Stakingsoproep cao Metalektro regio Deventer op 23 en 26 april

We moeten de druk opvoeren. De werkgeversorganisatie FME toont zich nog steeds niet bereid om met ons voor jullie een goede cao af te spreken. We zullen dus de druk moeten opvoeren!
Er zit niets anders op
..dan door te gaan met staken. Zoals je weet wordt in het hele land ‘in estafette’ gestaakt. Bij veel bedrijven hebben de werknemers al een aantal keren en/of meerdere dagen achtereen gestaakt. Werknemers van Bosch, Trivium en Aurubis legden eind februari het werk neer.

We vragen jou (opnieuw) het estafettestokje aan te pakken. En roepen jou en je collega’s daarom op om gedurende twee dagen het werk neer te leggen voor een goede cao Metalektro.

  • Wat: Staking op vrijdag 23 en maandag 26 april 2021*
  • Waar inschrijven: Parkeerterrein regiokantoor FNV, Gotlandstraat 2 Deventer
  • Registratie stakers: Op vrijdag 23 april van 9.00 tot 10.00 uur
Werk je bij Aurubis dan wordt je om 8.00 uur verwacht op de parkeerplaats bij Aurubis. Jullie gaan met eigen auto’s gezamenlijk naar Deventer.

*mensen die in de nachtdienst werken van donderdag op vrijdag of van maandag op dinsdag kunnen uiteraard meestaken – mocht je al verlof hebben op maandag 26 april, dan kun je uiteraard ook één dag op vrijdag 23 april staken

Stakingsregistratie
We vragen je het stakingsformulier ingevuld mee te nemen en deze persoonlijk te overhandigen op vrijdag 23 april. Kom s.v.p. zoveel mogelijk met de auto en alleen. In verband met de RIVM-maatregelen staken we ‘coronaproof’ met een drive-thru.

Het betekent dat stakers in de auto blijven zitten, hun formulier inleveren en doorrijden. Kom je met de fiets, scooter of te voet, houd dan voldoende afstand en draag een mondkapje.

Naast het registratieformulier vragen we je bankpas en legitimatiebewijs mee te nemen. Mocht je onverhoopt geen formulier hebben ontvangen of deze niet bij je hebben; geen nood! In dergelijke gevallen kun je ter plekke een formulier invullen. Dit geldt uiteraard ook voor nieuwe leden die zich tijdens de staking willen inschrijven.

Vragen?
Neem dan contact met ons op: actie@cnvvakmensen.nl


Nicole Engmann-van Eijbergen
Bestuurder CNV Vakmensen