Stakingsoproep cao Metalektro 28, 29 en 30 juni regio Nijmegen

Werkgevers weigeren een fatsoenlijke cao af te spreken. Dat raakt iedereen en daarom roepen wij iedereen in omgeving Nijmegen op om 72 uur te gaan staken.
DAT VRAAGT OM ACTIE!
Werknemers zetten daarom een tandje bij. Als je niks doet, worden je arbeidsvoorwaarden slechter. CNV Vakmensen roept Metalektro werknemers op om 72 uur het werk neer te leggen op:
  • Maandag 28 juni (registreren)
  • Dinsdag 29 juni
  • Woensdag 30 juni
DRIVE-IN/RIJD-DOOR-STAKING VOOR 72 UUR
REGISTRATIE op alléén op maandag 28 juni!!!!

Nijmegen: Goffertboerderij Mr. Panda, Goffertweg 17
Inschrijven voor staking: 08.30 – 10.30 uur

Maandag 28 juni is het enige inschrijfmoment voor de drie stakingsdagen. Bij een nachtdienst kun je op twee manieren meestaken. Dat kan op de nachtdienst voorafgaande maandag 28 juni (Smit Transformers) of voor degenen die pas maandag beginnen (Lincoln Smitweld) de nachtdienst die begint op maandagavond 23.00 uur en eindigt donderdagochtend. Belangrijk is dat een gedeelte van je nachtdienst op de stakingsdag van 28 juni plaatsvindt. Je kunt ook 1 of 2 dagen staken. Geef dit dan aan op het stakingsformulier.

Het stakingsformulier dient u vooraf (thuis) in te vullen. Wij willen voorkomen dat mensen op locatie te dicht bij elkaar komen. Het stakingsformulier dient u wel persoonlijk te overhandigen op locatie bij de CNV-registratietent. U kunt in de auto blijven zitten. Het is tenslotte een drive-in (ook in de auto, richtlijnen RIVM volgen, maximaal 2 personen in de auto met mondkapje). Fietsers kunnen met de fiets in de hand het terrein betreden. Daarvoor volgt u de instructies ter plaatse. Enkel met een vooraf ingevuld stakingsformulier mag u het terrein op.

Stakingsrecht
Met praten lukt het niet om een fatsoenlijke cao af te spreken. Daarom moeten we nu staken om een cao voor elkaar te krijgen. In Nederland hebben werknemers het recht om te staken, dit is niet voor niks! Wij hebben werkgevers gemeld dat we staken. Je hoeft niet vooraf te melden dat je gaat staken, het mag wel.

Een cao komt er niet vanzelf. We hebben jouw steun en inzet hierbij nodig. Hoe meer leden zich inzetten, hoe sterker we staan. Word ook lid! Meld je aan op cnvvakmensen.nl/lidworden.

VRAGEN? Stel ze aan Arthur Bot, bestuurder
Telefoon: 0620445190 of per mail a.bot@cnvvakmensen.nl

Downloads