Stakingsoproep Aalberts Integrated Pipings Systems 27 en 28 mei 2021

Wij kunnen niet anders handelen dan door te gaan met de acties en stakingen, net zolang tot de werkgevers fatsoenlijke afspraken met ons willen maken. We staken coronaproof. Goed voor de cao en goed voor jouw gezondheid en welzijn. In de fabriek is het moeilijker om afstand te houden dan als je in je auto zit in onze staakstraat. Staken is dus veiliger dan werken. We richten weer een stakingsstraat in waar je het stakingsformulier kunt inleveren.

INSCHRIJVING drive through/RIJD DOOR staking
De stakingsregistratie vindt plaats op:

DONDERDAG 27 MEI TUSSEN 9:00 en 11:00 uur
LOCATIE: Marathon 4, 1213 PJ HILVERSUM

CORONAPROOF
Kom met de auto en neem mee:
- je ingevulde stakingsformulier (voor de zekerheid tref je hierbij een stakingsformulier aan)
- je IBAN-nummer (bankpas)

STAKEN IS EEN WERKNEMERSRECHT
Je hoeft vooraf niet te melden dat je gaat staken. Dat hebben wij al laten weten aan de werkgevers. Dus ook namens jou. Staken is gewoon een werknemersrecht. 

HOUD JE AAN DEZE REGELS TIJDENS DE DRIVE THROUGH STAKING

  1. ZORG DAT JE GEGEVENS KLOPPEN
    Controleer op cnvvakmensen.nl/mijncnv of je gegevens kloppen. Staat de juiste werkgever genoemd en klopt je bankrekeningnummer? Wijzig je gegevens wanneer die onjuist zijn. Zonder bekend bankrekeningnummer kan de stakingsuitkering niet worden betaald. Heb je nog geen account, maak er dan direct één aan.

  2. STAKINGSFORMULIER
    Anders dan normaal krijg je nu het stakingsformulier thuisgestuurd. Vul dit formulier thuis in. Het ingevulde formulier lever je in bij de stakingsstraat. Zo vraag je een stakingsuitkering aan. Neem naar de stakingsstraat ook je bankpas mee.

  3. KOM MET DE AUTO NAAR DE STAKINGSINSCHRIJVING
    Heb je geen auto, rij dan met een collega mee. Je mag met maximaal 2 mensen in de auto. Doe een mondkapje op!

  4. BLIJF IN DE AUTO
    Volg de instructies op van de ordedienst (zij dragen een blauw hesje). Blijf niet hangen, stap niet uit en rij direct na afgeven van het stakingsformulier weer naar huis.

  5. OP DE FIETS?
    Heb je geen auto en kun je absoluut niet meerijden met een collega? Wij hebben een speciale straat ingericht voor fietsers. Volg de instructies op van de ordedienst (zij dragen een blauw hesje). Draag een mondkapje, houd 1,5 meter afstand. Fiets direct na afgeven van het stakingsformulier weer door.

VEILIG STAKEN KUNNEN WE ALLEEN MET JOUW MEDEWERKING. HOUD JE AAN DE AANWIJZINGEN VAN DE ORDEDIENST!

Downloads