Siemens - Wij staan klaar voor je

In ons ledenbestand sta je geregistreerd als zijnde werkzaam bij Siemens. Vandaar dat je dit bericht ontvangt. Klopt dit niet meer? Laat het ons weten. Dan wijzigen wij het gelijk in onze administratie, zodat je een volgende keer wel de juiste informatie ontvangt. Dit bericht is uitsluitend bedoeld voor onze leden die werkzaam zijn bij Siemens Mobility B.V.

CNV Vakmensen heeft bericht ontvangen dat Siemens Mobility B.V. het softwarebedrijf Sqills wenst over te nemen. Wij hebben Siemens Mobility B.V. al laten weten dat wij graag betrokken blijven bij het verdere vervolg.

Mogelijk zit je met vragen over deze laatste ontwikkeling. Bijvoorbeeld of de situatie (persoonlijke) gevolgen voor jou heeft. Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen. Juist hiervoor ben je lid van de vakbond. Specialisten zitten voor je klaar om je van het juiste advies te voorzien.

Voor vragen en/of het doorgeven van wijzigingen kun je contact opnemen met CNV Info. Een team van specialisten zit dagelijks voor je klaar en is bereikbaar tussen 08.00 – 18.00 uur via telefoonnummer 030 – 751 1007. Een email sturen kan ook naar info@cnvvakmensen.nl

Münire Manisa
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 344 974 50
E: m.manisa@cnvvakmensen.nl