Ledenvergadering Ventura op 12 april

Vanavond, maandagavond 12 april, houden wij weer een ledenvergadering. Zoals eerder besproken hebben wij werkgever om uitstel gevraagd om over het voorstel te praten. Dit uitstel weigeren zij.

Mager bod
Ook hebben wij het bod nader onderzocht. En aanvullende informatie opgevraagd bij Hendrik en Rene. Helaas krijgen wij niet alle informatie toegestuurd. Wij concluderen wij dat het een héél mager bod is. Wij willen jullie hier graag over bijpraten. Daarom organiseren wij een (digitale) ledenvergadering. Wij horen ook graag wat jullie vragen zijn, en wat jullie willen in deze situatie.

Ledenvergadering 12 april, vanaf 19.30 uur
We houden de gezamenlijke ledenvergadering van CNV Vakmensen en FNV vanavond, maandag 12 april 2021. Deze vergadering is weer digitaal, via MS Teams. Hieronder tref je de link aan om in de vergadering te komen.

Datum: 12 april 2021
Start om : 19.30 uur
Via MS Teams -> Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

We proberen met een uurtje klaar te zijn.

Heb je vragen?
Graag tot ziens in de vergadering. Kun je niet aanwezig zijn en heb je vragen? Of wil je graag bijgepraat worden? Neem dan gerust contact op. Ook voor niet-leden hebben we een vergadering georganiseerd. Er hebben zich reeds 13 mensen aangemeld.
Mocht jij een collega spreken die nog geen lid is maar wel informatie over dit bod wil ontvangen, dan kun je hun e-mailadres aan ons doorgeven. Zij kunnen zich tot 19.00 uur vandaag aanmelden via onderstaand e-mailadres, en ontvangen alsnog de link om de vergadering van 19.30 uur bij te wonen.

Mede namens Wilma Nieveen, FNV
Tristan Westra, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 4845 6854 / t.westra@cnvvakmensen.nl