Ledenvergadering Trivium Packaging Hoogeveen op woensdag 21 december

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de ledenvergadering op 21 december bij De Pompe Oranjebuurt (Wilhelminaplein 10, 7902 BL Hoogeveen), tegenover het bedrijf. De vergadering begint aansluitend aan de ochtenddienst om 15:15 uur.

Wij willen graag de actuele stand van zaken binnen Trivium Packaging en onze aandachtspunten daarbij onder de aandacht te brengen. Zoals reeds eerder aangekondigd.

De agenda ziet er als volgt uit:

            1: Opening
            2: Kennismaking met nieuwe bestuurder
            3: Nieuws inzake periodiek overleg en CAO
            4: Gesprek kaderwerk binnen Trivium
            5: Or- verkiezingen
            6: Sluiting

Vanwege wijzigingen binnen CNV Vakmensen zal bestuurder Hank Oomkes Trivium Packaging overdragen aan zijn collega Tristan Westra. Tijdens de vergadering is er gelegenheid om kennis te maken.

Er heeft een periodiek overleg plaatsgevonden waarover terugkoppeling zal worden gegeven en ook kan er toelichting gegeven worden op de nieuwe CAO.

Vanuit het project “Meer kader” willen wij graag met jullie praten over het versterken en verbeteren van onze aanwezigheid en zichtbaarheid op de werkvloer. Welke ideeën hebben jullie hierover en hoe kunnen en willen jullie bijdragen.

In februari 2023 zijn er verkiezingen voor een nieuwe ondernemingsraad binnen het bedrijf. Wie worden onze kandidaten en hoe gaan wij ze ondersteunen richting de verkiezingen.

Voldoende onderwerpen om over te spreken met elkaar. Wij verwachten zo rond 17 uur af te ronden.

Mede namens Arie Prins (kaderlid), Johan Schonewille (kaderlid) en Herman Steunenberg (consulent vrijwilligers),

Tristan Westra
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 48 45 68 54
E:  t.westra@cnvvakmensen.nl