Ledenbijeenkomst Reorganisatie TN Veenendaal

Afgelopen donderdag heeft TN alle werknemers geïnformeerd. TN gaat de komende maanden 60 banen schrappen. Dat is een grote schok.

Op dit moment heeft TN Veenendaal 285 medewerkers in dienst. TN wil hiervan 60 banen laten vervallen. 44 vaste contracten worden beëindigd en 16 contracten die aflopen door pensioen of omdat het tijdelijke contracten zijn zullen niet worden ingevuld.

De OR heeft een adviesaanvraag ontvangen en gaat hier de komende weken mee aan de slag. De vakbonden hebben een voorstel voor een sociaal plan ontvangen. In het sociaal plan staan afspraken beschreven waarmee de gevolgen van ontslag worden opgevangen. Het gaat hierbij om scholing, ondersteuning bij het vinden van werk, een ontslagvergoeding om een ww uitkering aan te vullen, enz.

Op 1 oktober gaan wij in gesprek met de werkgever over het sociaal plan. Voordat we dit doen willen we eerst van de medewerkers horen wat zij belangrijk vinden. Ook willen we uitleg geven over wat er de komende weken gaat gebeuren. Daarom organiseren we 3 personeelsbijeenkomsten.

Personeelsbijeenkomsten TN Veenendaal

Wanneer:  

Dinsdag 24 september

Hoe laat:   

13:00 middagdienst/dagdienst

14:00 ochtenddienst/dagdienst

21:00 nachtdienst

Waar:        

Kantine gebouw 19

Alle medewerkers zijn welkom.

Met groet,
Mede namens Gerrit van Meerten,
Henk Jongsma,
CNV Vakmensen.