Hoe staat het ervoor in de metalektro-sector? We horen het graag van jou.

Zoals je weet zijn we al enkele maanden in onderhandeling over een nieuwe cao Metalektro. Sinds half december 2020 zijn die onderhandelingen gestaakt en zijn wij overgestapt op actievoeren en stakingen. CNV Vakmensen wil nu graag van jullie weten hoe het ervoor staat bij jouw werkgever.

Jij hebt de kennis
En kennis is macht. De werkgevers in de sector zeggen dat het slecht gaat. Daarom willen ze geen goede cao afsluiten. Als lid in de metalektro-sector weet jij hoe de ‘werkvloer’ er bij jou echt uit ziet. Onze indruk is dat de bedrijven nog altijd goede zaken doen. Reden voor CNV Vakmensen om een eerlijke loonsverhoging en fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden te eisen.

Als de antwoorden van onze leden dat beeld versterken, hebben wij een extra argument aan de onderhandelingstafel. Met het invullen van deze korte vragenlijst schuif ook jij aan bij die onderhandelingen! Op woensdag 3 maart sluiten wij om 13.00 uur de enquête.

>> GA NAAR HET ONDERZOEK <<

Na het invullen van het onderzoek kom je op Je Achterban. Daar kun jij jouw vragen stellen. Maar ook als jij iets kwijt wilt over de acties, het cao-traject of andere werkgerelateerde onderwerpen.  Je kunt het gesprek aangaan met al jouw colléga's of met de cao-onderhandelaar. Alvast dank voor je inzet voor jouw arbeidsvoorwaarden.

Groter en sterker
Als wij groter zijn kunnen we ons nóg sterker maken. Stuur daarom deze e-mail door naar collega's waarvan jij weet dat hij/zij nog niet zijn aangesloten bij een vakbond.

Met vriendelijke groet,

Arthur Bot
onderhandelaar voor de cao Metalektro namens CNV Vakmensen
a.bot@cnvvakmensen.nl