Hebben liftmonteurs het druk?

Gisteren hebben jullie deze nieuwsbrief ontvangen maar helaas was de link niet te openen. Daarom ontvang je nogmaals deze nieuwsbrief met de juiste link. Onze excuses voor het ongemak.
Ren jij ook achter de feiten aan? Is de werkdruk (te) hoog? Maak je regelmatig (teveel) overuren? Mis je het balans tussen werk en privé? CNV Vakmensen gaat hiermee aan de slag! Help ons zodat wij jou kunnen helpen!

De afgelopen periode hebben we van veel liftmonteurs gehoord dat zij veel te veel uren maken. Voor sommige liftmonteurs geldt dat zij zelfs meer dan 60 uur per week werken. Dat mag niet, want er is in de wet en in jouw cao een maximum opgenomen zodat jij gezond en fit kunt blijven werken. CNV Vakmensen doet onderzoek naar deze situatie, zodat we jou kunnen helpen. Jij hebt recht op een goede balans tussen werk en privé.

De informatie die we van jou ontvangen is belangrijk. We gaan jouw werkgever namelijk oproepen om de regels alsnog na te leven. Jouw deelname aan het onderzoek is anoniem en jouw werkgever zal dus niet weten dat jij hebt meegedaan aan dit onderzoek. Het kost je amper
een paar minuten om de vragen te beantwoorden en je helpt jezelf, je collega's en het bedrijf door de vragen te beantwoorden. Deel deze enquête dus ook met je collega’s, zodat we een zocompleet mogelijk beeld hebben.

Klik hier om de enquête in te vullen

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt jeuitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site:
www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door. Om je stem toch uit te brengen ga dan naar https://bit.ly/3lI5W1C

Mocht je verder willen praten over het onderzoe dan kan je de betrokken CNV bestuurder, Münire Manisa, hiervoor benaderen.

CNV Vakmensen
Münire Manisa, bestuurder
E: m.manisa@cnvvakmensen.nl