Geweldige vakmensen zoals jij gezocht

Er kan steeds meer, steeds sneller. De technologische ontwikkelingen van digitalisering zijn volop gaande. Maar wat er ook verandert, een wereld zonder goede vakmensen bestaat niet. Zijn er straks wel genoeg vakmensen die met al die innovaties kunnen werken?

Daarom werken we aan een campagne die geweldige vakmensen zoals jij stimuleert om mee te veranderen. Dit is een project vanuit de cao, uitgevoerd door de FNV, CNV, De Unie, VHP2, en FME. In dit project werken wij samen aan  verbeteren van bewustwording, talentontwikkeling en begeleiding.

Tijdens de ontwikkeling van deze campagne willen wij echte vakmensen betrekken. Jou dus! Dat is essentieel, zodat de boodschap goed wordt verteld en aansluit bij wat jullie belangrijk vinden. Alleen met jouw hulp maken we een campagne die werkt. We vragen je daarom om mee te werken aan een kort onderzoek. We sturen je een vragenlijst met daarin ook een video. Eerst een paar algemene vragen en daarna kun je na het kijken van de video de vragenlijst verder invullen. Help je mee?

>> DOE MEE <<